Advokatregnskap
-et spesielt faglig område vi elsker

Hos Skatt & Regnskap AS er vi eksperter på advokatregnskap og elsker å gjøre det enkelt for deg. Vi vet at advokatregnskap kan være komplisert, så vi tar vare på alt det tekniske. Med vårt system blir alt, fra saksbehandling til utleggshåndtering og klientmidler, håndtert på en smart og effektiv måte. Vi integrerer alt i ett system, så du sparer tid og kan fokusere på det viktige – ditt juridiske arbeid

Ha kontroll på utleggshåndtering

Å sikre nøyaktig registrering av utlegg med riktige dimensjoner i regnskapet er ikke bare en tidsbesparelse, men det gir også en enkel sporbarhet av utlegg. Vårt fokus er ikke bare begrenset til dette; vi legger også vekt på nøye overholdelse av MVA-regler ved utlegg. Med vår ekspertise sørger vi for at disse detaljene blir håndtert sømløst, slik at du kan være trygg på at alt er i samsvar med gjeldende regler og retningslinjer.

Effektiv og presis klientmiddel- avstemming

Vi tar hånd om klientmidlene dine på en grundig måte ved å gjennomføre jevnlige klientmiddelavstemminger. Dette sikrer at vi nøye følger bransjens regler og retningslinjer for håndtering av klientmidler. Vår dedikasjon til å opprettholde nøyaktighet og etterlevelse gir deg trygghet og tillit i regnskapsprosessen. Velg oss for pålitelig og presis regnskapsføring skreddersydd for advokatvirksomheter.

Samarbeid med IT-partner

Vi leverer Legal 365, en Microsoft 365-applikasjon levert av Avant IT i samarbeid med Skatt & Regnskap AS, er skapt spesielt for moderne advokatkontorer. Den integrerer sømløst saksbehandling med store regnskapssystemer og tilbyr enkel skybasert implementering. Legal 365 utvikles for å være brukervennlig, sikker og i samsvar med juridiske standarder. Med den kommende integrasjonen av Microsoft Co-pilot AI, tar Legal 365 sikte på å revolusjonere arbeidsprosesser ved å tilby intelligente forslag og øke produktiviteten. Utforsk Legal 365 gjennom en demo for å se hvordan det kan forbedre effektiviteten i din juridiske praksis.

Våre kunder

Vi er opptatt av at kundene våres lykkes

Vi er opptatt av å levere en effektiv og tilfredsstillende opplevelse gjennom grundig oppfølging, daglig leveranse, og å holde oss oppdatert på de stadig endrede kravene og reglene innen regnskapsbransjen.

Bente Øwre

Pretor Advokat AS

5/5

S&R var en god støttespiller da vi skulle bytte advokatsystem og regnskapssystem samtidig. Jeg har i ettertid fått god hjelp på systemspørsmål og kan alltid kontakte dem når jeg trenger en sparringspartner på system eller regnskap.

Anette Lambert Grave

Codex Advokatfirma Oslo AS

5/5

Jeg kan varmt anbefale S&R som samarbeidspartner. De har vært en god støtte for meg siden jeg tiltrådte som CFO og de har vært fleksible og effektive i å enes om gode løsninger for vårt samarbeid. Var også moro at revisjonen for år 2022 ble unnagjort på 4 dager, og ikke strakk seg over ett par måneder som ikke er uvanlig for selskaper av vår størrelse

Maria Vasilcin

Intersolia AS

5/5

Skatt & Regnskap ställer alltid upp och svarar snabbt på våra frågor gällande löner och skatter.

Vurderer du regnskapsfører eller vil du bytte?

Fyll ut kontaktskjema for å snakke med rådgiver for våre regnskapstjenester.

Kontaktskjema

Er du på utkikk etter nytt sted å jobbe eller en ny samarbeidspartner?