DN Gaselle 2023: Skatt & Regnskap AS i full fart!

Del dette innlegget:
Vi er stolte over å annonsere at vi igjen er blitt kåret til gasellsbedrift i år 2023. Dette er det andre året på rad at vi mottar denne anerkjennelsen, og vi ønsker å takke alle våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte for deres utrolige støtte og innsats for å få dette til.

Hva gjorde vi for å bli et Gasellefirma i år 2023?

Vi i Skatt & Regnskap AS har jobbet jevnt og trutt for å nå dette målet. Akkurat som en toppidrettsutøver trener hardt, analyserer sine prestasjoner, og kontinuerlig streber etter å forbedre seg, arbeider vi dedikert med å forme god økonomistyringsstøtte for å hjelpe våre kunder til å lykkes. Vårt team samarbeider hver dag for å levere ekstraordinære tjenester, inkludert lønnssatsing, advokatregnskap og rapporteringstjenester.

Lønnssatsing:

Lønnsadministrasjon har gjennomgått en revolusjon de siste årene. Takket være avanserte lønnssystemer og dedikerte ansatte har vi bygget dette opp som et eget spesialisert fagområde. Dette har tillatt oss å fokusere mer på å gi råd og veiledning til våre kunder.

Vi har bygget sterke relasjoner til våre kunder ved å tilby effektive og skreddersydde løsninger. Lønnsprosessen, som tidligere var byrdefull, har nå blitt en fordel. Våre kunder har mer tillit til oss, og vi er i stand til å tilby rådgivning, kontroll og effektiv håndtering av lønnsprosessen.

Advokatregnskap:

Vi har dypt forståelse for advokatregnskapets spesifikke krav og utfordringer. Dette har vært en avgjørende faktor for vår suksess, og her er noen viktige elementer som illustrerer dette:

1. Saksbehandlingssystem:

Vårt samarbeid med AvantIT gjør at de fleste av våre advokatkunder benytter seg av Legal 365. Dette er en spesialdesignet Microsoft 365-applikasjon for advokatkontorer. Den gir et omfattende saksbehandlingssystem som forenkler arbeidsflyt, dokumentstyring og tidsregistrering. Dette verktøyet sparer tid, minimerer feil og gir advokatene muligheten til å fokusere på juridiske oppgaver. Plattformen er tett integrert med de største regnskapssystemene. Dette innebærer at alle dataene er tilgjengelige i et enkelt system, og at du ikke trenger å bytte mellom flere programmer for å utføre regnskap og juridiske oppgaver. Dette opplever kundene våre også og da kan vi bruke mer tid på oppgaver som går forbi kun debet og kreditføringer.

  1. Vi forstår kompleksiteten rundt utlegg i advokatvirksomhet. Legal 365, vår foretrukne plattform, gir muligheten til å enkelt føre og spore utlegg, noe som sparer tid for advokater og deres ansatte. Dette bidrar til å øke effektiviteten og nøyaktigheten i utleggsprosessen.

Advokater som håndterer klientmidler må gjøre dette i overensstemmelse med strenge regler og retningslinjer. Vi har effektive rutiner for å avstemme klientmidler månedlig og samarbeider med advokatene for å holde god kontroll på dette.

Rapporteringstjenester:

Våre leveranser består av stadig mer spesialiserte rapporteringer. Rapporteringstjenester er et resultat av vårt kontinuerlige engasjement for å hjelpe bedrifter med å forstå, kontrollere og optimalisere sine økonomiske resultater. Her er noen av våre nøkkeltjenester og hvordan de har bidratt til vår suksess:

Likviditetsbudsjett og Likviditetsmodeller:

Vi tilbyr skreddersydde likviditetsbudsjett og -modeller som gir våre klienter innsikt i deres antatte fremtidige kontantstrømmer. Dette har vært avgjørende for bedrifter som ønsker å opprettholde sunn økonomisk styring og forutsigbarhet. Gjennom disse tjenestene har vi hjulpet bedrifter med å unngå likviditetsproblemer, planlegge for vekst og ta informerte beslutninger om investeringer.

Resultatbudsjetter og Resultatrapporter:

Vår tjeneste for resultatbudsjetter og resultatrapporter gir kundene våre en dyp innsikt i deres økonomiske ytelse. Dette har hjulpet bedrifter med å sette mål, evaluere suksess og identifisere områder som krever forbedring. Ved å tilby regelmessige resultatanalyser og budsjettoppfølging har vi gitt våre klienter muligheten til å tilpasse seg endringer og drive lønnsomhet.

Partnerapporter:

For bedrifter med flere partnere er partnerapporter avgjørende for å dele inntekter og kostnader på korrekt måte i samsvar med partneravtalen. Vi har utviklet avanserte partnerapporter som gir fullstendig transparent informasjon om inntekter, kostnader og overskudd for hver partner. Dette har bidratt til å bygge gjensidig tillit og harmoni blant partnere og har vært avgjørende for å opprettholde sunne partnerskap.

Power BI:

Vår nylig påbegynte satsing på Power BI har åpnet døren for enda mer avansert rapportering og visualisering av data. Dette kraftige verktøyet gir våre klienter muligheten til å lage skreddersydde rapporter og dashbord som gir øyeblikkelig innsikt i deres økonomiske ytelse. Power BI har vært et betydelig fremskritt i vår rapporteringstjeneste og har hjulpet våre klienter med å ta datadrevne beslutninger i sanntid.

Vårt fantastiske team:

Vi har et flott team med ulike ferdigheter. Noen er eksperter på lønn, noen er flinke med regnskap og budsjetter, og noen er flinke med dataprogrammer og hvordan de fungerer sammen.

Det spesielle er at vi jobber sammen. Vi tar fordelene av hver persons spesialkunnskap og bruker dem til å hjelpe våre kunder på den beste måten. Vi er flinke til å tilpasse og kombinere forskjellig kunnskap for å gi kundene våre den aller beste hjelpen. Dette er hvordan vi sørger for at alle våre kunder får den hjelpen de trenger. Teamet vårt er mer enn bare en gruppe mennesker – vårt samarbeid gir kunden det de har behov for.

Er du på utkikk etter nytt sted å jobbe eller en ny samarbeidspartner?

Takk for det gode samarbeidet!

Vi ønsker å takke alle som har bidratt til vår suksess, fra kunder og samarbeidspartnere til våre fantastiske ansatte. Vi gleder oss til å fortsette å hjelpe våre kunder til å lykkes og fortsetter vår reise som en Gasellebedrift.

Er du nysgjerrig på å jobbe med oss eller bli vår samarbeidspartner? Ta gjerne kontakt med oss, vi ønsker å jobbe med mennesker og bedrifter som vi kan samarbeide med over lang tid og nå nye høyder med.

Takk for all støtte, og la oss feire nok et år som Gasellebedrift sammen!

Del dette innlegget:

Lyst til å jobbe med oss?

Hvis vi på bakgrunn av dette virker om en attraktiv sammarbeidspartner, så ta gjerne kontakt. Vi ønsker å jobbe med personer og selskap vi kan ha gode og lange samarbeid med og snakker gjerne med dere om hvordan vi kan bistå dere i å nå deres mål.

Flere innlegg

Hvordan styremøter og effektiv rapportering kan forbedre din bedrift

I 2023 hadde vi gleden av å delta på desemberkonferansen til SMB Norge. Her kastet vi blant annet lys over kritiske aspekter av bedriftsstyring og styrets rolle. Vår daglige leder Fredrik Aars Rynning delte innsikt og erfaringer om styrets rolle, daglig ledelse, og betydningen av effektiv rapportering og økonomistyring. Denne diskusjonen er spesielt viktig i en tid hvor mange små og mellomstore bedrifter står overfor unike utfordringer og muligheter.

Podcast-Intervju SMB Norge

Vi er stolte over å ha nylig deltatt i en episode av SMB Norge podcasten, en viktig stemme for små og mellomstore bedrifter i Norge.

Økonomi i styremøter

Det vi er opptatt av som regnskapsbyrå i vår rapportering, er å gi mest mulig oppdatert informasjon til CFO, Daglig leder og styret.

DN Gaselle 2023: Skatt & Regnskap AS i full fart!

Vi er stolte over å annonsere at vi igjen er blitt kåret til gasellsbedrift i år 2023. Dette er det andre året på rad at vi mottar denne anerkjennelsen, og vi ønsker å takke alle våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte for deres utrolige støtte og innsats for å få dette til.