Hvem er vi i Skatt & Regnskap?

Her finner du informasjon om oss, hvem vi er, og hvordan vi tenker om hva vi skal bli. Har du lyst til å vite hvordan det er å jobbe hos oss? Du kan alltid sende oss en søknad eller be om å få komme innom på besøk

Våre ansatte

Vi er i dag 22 ansatte som jobbet for mer enn 200 kunder i 2023. Felles for alle er at de er engasjerte og opptatt av at regnskap skal brukes til mer enn myndighetsrapportering. Vi er et fullservice regnskapsbyrå og vi liker derfor å jobbe sammen med kunden for å finne de løsningene de trenger.

Våre verdier

Det skal være gøy å jobbe hos oss. Vi ønsker derfor bare fornøyde ansatte og fornøyde kunder. Sammen med engasjement for kunden gir dette interessante utfordringer og spennende dager.

Vår historie

S&R ble startet i 2011. Siden den gang har vi vokst sammen med kundene våre og vi vokser fortsatt. Siden 2018 har vi vokst fra 5 ansatte til dagens 25. Vi vokser for å gi ansatte mulighet for utvikling – og for å gi kundene våre den bredden av tjenester de etterspør. Vi får stadig mer komplekse kunder og det er nødvendig for oss at vi utvikler oss i forkant av kundenes behov.

Det vi er mest stolt av med historien så langt er at noen av de første kundene fortsatt er med oss i dag.

Fornøyde kunder gir stolte ansatte og stolte ansatte trives på jobb. Vi må hele tiden jobbe slik at våre ansatte har en spennende og utfordrende hverdag.

Fredrik Aars Rynning

Daglig leder

Kontorer

Vi har kontorer i både Oslo og Hvalstad.

Asker

69 87 72 20

kontakt@sr1.no

Apotekerhagen 15, 1383 Asker

Er du på utkikk etter nytt sted å jobbe eller en ny samarbeidspartner?