Transformér lønnsadministrasjon til en konkurransefordel!

Lønnsadministrasjon har gjennomgått en revolusjon de siste årene. Takket være avanserte lønnssystemer har vi gått fra å betrakte dette som en tidkrevende oppgave til å se det som et spesialisert fagområde. Dette har tillatt oss å fokusere på å gi råd og veiledning til våre kunder.

6 enkle steg til bedre lønn og HR rutiner

1

Behovsanalyse

Vi vil ta en grundig gjennomgang av deres nåværende lønnsprosess. Dette inkluderer å vurdere organisasjonens størrelse, kompleksitet, bransje og eventuelle spesifikke krav knyttet til lønnsadministrasjon.

2

Anbefalinger til systemvalg

Basert på analysen kan vi gi anbefalinger for lønnssystemer som passer best for din bedrifts situasjon. Dette kan inkludere muligheter for timeregistrering, oppfølging av ferie og fravær, modul for utlegg og reiseregninger og evt. Samhandling med større HR system.

3

Integrasjon med regnskapssystemer

Vi sikrer at valgt lønnssystem kan integreres mot ditt regnskapssystem. Deretter bistår vi med oppsett av firmainnstillinger og import av ansattdata.

4

Oppsett av frister og avtaler

Vi vil deretter utarbeide en arbeidsavtale som henviser til frister og lovpålagte oppgaver i løpet av året. Dette inkluderer en lønnskalender som viser til månedlige lønnskjøring, avstemming av skatt og aga terminvis og utsendelse av sammenstillingsoppgaver årlig.

5

Opplæring og støtte

Etter valg av lønnssystem, vil vi tilby opplæring og tett oppfølging i forbindelse med prosessen. Vi vil sette av god tid til første lønnskjøring, og avtale en samtale i etterkant av ferdigstillelse for diskusjon for eventuelle endringer og forbedringer.

6

Løpende endringer i lover og forskrifter

Skatt & Regnskap AS plikter å holde seg oppdatert på endringer i lover og forskrifter knyttet til lønnsadministrasjon. Dette skal sikre at din bedrift forblir i samsvar med gjeldende regler, samt at lønnssystemet tilpasses eventuelle endringer.

Våre kunders varierende behov

Som et komplett kompetansehus er vi i Skatt & Regnskap AS klar over at våre kunders behov varierer betydelig innenfor lønn & HR. Det er essensielt at vi som deres samarbeidspartner forstår og imøtekommer deres ulike behov for å sikre en effektiv og tilfredsstillende opplevelse både ved oppstart, videre oppfølging og daglig leveranse etter oppsatte frister og avtaler. Vi utarbeider rutiner sammen, da vi mener at nøkkelen er kommunikasjon. 

Budsjettering av lønn

Hvorvidt du ønsker kun standard lønnskjøring eller utvidede rapporter er det selvfølgelig du som kunde som bestemmer. Vi har flere muligheter for rapportering, både statiske og dynamiske løsninger, og du velger det som passer deg.

Våre kunder

Vi har kjørt tusenvis av lønninger

Vi er opptatt av å levere en effektiv og tilfredsstillende opplevelse gjennom grundig oppfølging, daglig leveranse, og å holde oss oppdatert på de stadig endrede kravene og reglene innen lønnsprosessen.

Bente Øwre

Pretor Advokat AS

5/5

S&R var en god støttespiller da vi skulle bytte advokatsystem og regnskapssystem samtidig. Jeg har i ettertid fått god hjelp på systemspørsmål og kan alltid kontakte dem når jeg trenger en sparringspartner på system eller regnskap.

Anette Lambert Grave

Codex Advokatfirma Oslo AS

5/5

Jeg kan varmt anbefale S&R som samarbeidspartner. De har vært en god støtte for meg siden jeg tiltrådte som CFO og de har vært fleksible og effektive i å enes om gode løsninger for vårt samarbeid. Var også moro at revisjonen for år 2022 ble unnagjort på 4 dager, og ikke strakk seg over ett par måneder som ikke er uvanlig for selskaper av vår størrelse

Maria Vasilcin

Intersolia AS

5/5

Skatt & Regnskap ställer alltid upp och svarar snabbt på våra frågor gällande löner och skatter.

Transformér lønnsadministrasjon til en konkurransefordel!

Fyll ut kontaktskjema for å snakke med vår avdelingsleder for lønn og HR

Kontaktskjema

Er du på utkikk etter nytt sted å jobbe eller en ny samarbeidspartner?