Del dette innlegget:

Lønn-og HR medarbeider, Hvalstad

Klar for nye utfordringer? Vi søker en motivert lønn- og HR-medarbeider til vårt team!

Like utenfor Oslo, mellom Asker og Sandvika, finner du Skatt & Regnskap AS sitt kontor på Hvalstad. Vår daglige leder Fredrik stiftet bedriften i 2011, og siden den gang har vi vokst til en god gjeng på 20 stykker. Nå gjør vi som stupedama, og tar sats for videre utvikling av vårt lønn-og HR team.

Vi ser etter deg som ønsker et godt arbeidsmiljø, som tar eierskap til dine kunder og som vil bidra til bedriftens videre vekst. I første omgang vil stillingen omhandle lønnskjøring fra a til å, og andre relaterte oppgaver som følger med. Dette inkluderer ajourhold av obligatorisk tjenestepensjon og forsikringer, oppfølging av sykefravær og innsending av inntektsmeldinger, terminvis avstemming av skatt, aga og feriepenger, og reiseregninger og utlegg. Stillingen innebærer også å kunne være en intern faglig støtte for dine kollegaer, samt ved kapasitet kan oppgavene også omfatte regnskapsførerarbeid for våre kunder.

Disse faglige og personlige kvalifikasjonene tror vi vil passe inn hos oss:

  • Du er lærevillig, nysgjerrig og ønsker nye utfordringer.
  • Du må like å jobbe i team, men også trives i eget selskap.
  • Du er opptatt av kundene våre. Vi lever sammen med våre kunder, og du må derfor være opptatt av hva de gjør og hvordan de har det.
  • Du er åpen for at regnskapsbransjen vil endre seg betydelig de neste årene. Dette betyr at jobben din ikke er lik om fem år. Vi jobber kontinuerlig med utvikling, og du må være forberedt på at arbeidsoppgavene dine endres underveis.
  • Du må være løsningsorientert og arbeide for at både din og kundens arbeidshverdag skal være så effektiv som mulig. Du trenger ikke være en IT-ekspert, men du må like å snakke om de mulighetene du ser i programvare og presentere tanker og ideer underveis.
 

Vi i Skatt & Regnskap AS kan tilby:

  • Konkurransedyktig lønn og andre goder.
  • Et godt sammensveiset arbeidsmiljø der det er høyt under taket.
  • Sosiale sammenkomster og andre fine utflukter.

 

Er du interessert i teamets tanker og visjoner for videre utvikling av lønn og HR? Se HER

Søknad

Del dette innlegget:

Flere ledige stillinger

Regnskapsfører, Hvalstad

Er du klar for nye utfordringer og et nytt steg i karrieren? Vi søker en erfaren regnskapsfører til vår voksende bedrift.