Del dette innlegget:

Lønnsmedarbeider – Hvalstad

Brenner du for gode rutiner rundt lønnskjøringen?

Vi ønsker stadig flere flinke folk med på laget, og akkurat nå ønsker vi oss også en lønnsmedarbeider.

Rollen vil inneholde det meste av det kundene våre trenger innen lønnsområdet, selvfølgelig i samarbeid med oss andre. Vi er akkurat nå i prosess med å samle lønnsoppdrag i eget team, så du vil ha stor mulighet til å påvirke de fleste områdene av din hverdag.

Vi ønsker deg som er opptatt av å gjøre en god jobb, og sammen skal vi sette sammen rollen din ut fra de styrkene du bringer med på laget.

Vi har noen ting vi tror er viktig for å lykkes i jobben:

  • Du er veldig opptatt av kundene. Vi lever sammen med kundene våre og derfor må du også være opptatt av hva de gjør og hvordan de har det.
  • Du er åpen for at regnskapsbransjen vil endre seg betydelig de neste årene. Vi vet at jobben vår endres og vi er sikre på at jobben i dag ikke vil være lik om fem år. Vi jobber kontinuerlig med utvikling og du må også forvente å endre arbeidsoppgaver underveis.
  • Du må like å finne gode systemer for kundene våre. Du trenger ikke være IT-ekspert, men du må like å snakke om de mulighetene du ser i programvare og komme med innspill der du kan.

 

Vi skal gi god støtte underveis, men du må være selvstendig nok til å kunne følge opp egne kunder. Det inkluderer at du må ha erfaring med korrigeringer og rettelser av a-meldinger, er stødig (men ikke utlært) på sykemeldinger og permisjoner, og at du kan være en sparringspartner for selskapet på skatte- og avgiftsmessige spørsmål.

Søk her:
Del dette innlegget:

Flere ledige stillinger