Her finner du siste nytt fra oss

Dersom du leter etter kun ledige stillinger så kan du trykke på knappen nedenfor for å kun få innlegg som handler om det

Siste nytt

Lønnsbehandling til nye høyder: Fra oppgave til spesialisert fagområde

Den 1 august startet Kristina Fjellhaug i sin rolle som Manager for lønn-og HR området i Skatt & Regnskap AS. Hun har 10 års erfaring innenfor regnskapsbransjen, hvorav 6 av disse har vært spesifisert inn mot lønn og HR. Hun har hatt ansvaret for mange større kunder, og håndtert deres lønnsleveranse fra A-Å med tett oppfølging ut mot daglig leder og kundenes HR-medarbeider. Etter 4 uker her hos oss, er vi svært nysgjerrig på hvilke tanker og fremtidsplaner hun har for våre eksisterende og fremtidige kunder.

Skatt & Regnskap AS: Stolt støttespiller av lokalmiljøet

I Skatt & Regnskap AS tror vi på viktigheten av å gi tilbake til samfunnet og støtte opp under lokale initiativer. Vi er stolte av å være en aktiv støttespiller av lokalmiljøet, og en av måtene vi viser dette på er blant annet gjennom vårt engasjement og støtte til Asker svømmeklubb og Hvalstadsprinten. Disse to virksomhetene er viktige for lokalmiljøet vårt.

Gaselle 2022

Innsatsen for våre kunder har båret frukter for oss også – da vi er blitt Gasellebedrift i år 2022!

Intervju med SMB Norge

Vi har gjennomført et intervju med SMB Norge, hvor vi går gjennom Skatt & Regnskap som kompetansehus.

Bokføring av cryptovaluta

Vi har gjennomført et intervju med Regnskap Norge som er publisert i Dagens Næringsliv hvor vi snakker om bokføring av cryptovaluta.

Nye stillinger

Regnskapet skal brukes til noe

Hvorvidt du ønsker å motta kun standardrapporter eller utvidede rapporter er det selvfølgelig du som kunde som bestemmer. Vi har flere muligheter for rapportering, både statiske og dynamiske løsninger, og du velger det som passer deg.

Er du på utkikk etter nytt sted å jobbe eller en ny samarbeidspartner?