Personvernserklæring for Skatt & Regnskap AS

 

Denne personvernserklæringen beskriver hvordan Skatt & Regnskap AS samler inn, bruker og beskytter personopplysninger som du gir oss når du besøker nettsiden vår, skatt-og-regnskap.no. Vi tar personvern på alvor og følger prinsippene som er fastsatt i EUs personvernforordning (GDPR).

 

Hvilke personopplysninger samler vi inn og hvorfor?

Vi kan samle inn følgende personopplysninger fra deg når du besøker nettsiden vår og bruker våre tjenester:

 • Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og annen kontaktinformasjon. Dette er nødvendig for å kunne gi deg tilgang til våre tjenester og for å kommunisere med deg angående dine spørsmål eller henvendelser.

 

 • Informasjon om din bruk av nettsiden vår, inkludert hvilke sider du besøker, og når du besøker dem. Dette hjelper oss med å forbedre vår nettside og tjenester.

 

 • Informasjon om enheten din, inkludert IP-adresse og enhetstype. Dette hjelper oss med å beskytte nettsiden vår og hindre misbruk.

 

 • Informasjon som du gir oss i forbindelse med å delta i undersøkelser eller konkurranser.

 

 • Andre opplysninger som du gir oss når du kontakter oss.

 

Vi samler inn personopplysningene dine for å kunne gi deg våre tjenester og forbedre din opplevelse av nettsiden vår. Vi vil ikke selge eller utlevere dine personopplysninger til tredjeparter, med mindre det er nødvendig for å kunne tilby tjenestene våre til deg.

Vi bruker også verktøy som Meta Pixel og tracking fra LinkedIn for annonsering. Dette hjelper oss med å vise relevante annonser til deg basert på din adferd på nettet og dine interesser.

Hvordan beskytter vi dine personopplysninger?

Vi har implementert passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring, sletting, offentliggjøring eller andre former for misbruk.

Vi oppbevarer dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for å kunne gi deg tjenester og så lenge det kreves av lov. Når vi ikke lenger trenger personopplysningene dine, vil vi slette dem på en sikker måte.

 

Hva er dine rettigheter?

Som registrert har du følgende rettigheter i henhold til GDPR:

 1. Retten til å be om innsyn i dine personopplysninger.
 2. Retten til å kreve at uriktige, ufullstendige eller irrelevante opplysninger om deg blir rettet eller slettet.
 3. Retten til å protestere mot bruk av personopplysninger til markedsføring.
 4. Retten til å begrense behandlingen av dine personopplysninger.
 5. Retten til å kreve at vi overfører dine personopplysninger til en annen behandlingsansvarlig.
 6. Retten til å trekke tilbake samtykke til behandling av personopplysninger når samtykke er brukt som grunnlag for behandlingen.

 

Du kan utøve disse rettighetene ved å kontakte oss på e-post eller postadresse som er oppgitt på nettsiden vår.

Endringer i personvernserklæringen

Vi kan fra tid til annen oppdatere personvernserklæringen vår for å gjenspeile endringer i lovverket, tjenestene våre eller for å reflektere endringer i praksis. Vi vil publisere oppdaterte versjoner av personvernserklæringen på nettsiden vår, så du bør besøke denne siden jevnlig for å holde deg oppdatert.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om personvernserklæringen vår eller om hvordan vi behandler dine personopplysninger, kan du kontakte oss på følgende adresse:

Skatt & Regnskap AS

Vakåsveien 9

1395 Hvalstad

E-post: kontakt@sr.no