Podcast-Intervju SMB Norge

Del dette innlegget:

Vi er stolte over å ha nylig deltatt i en episode av SMB Norge podcasten, en viktig stemme for små og mellomstore bedrifter i Norge. I løpet av samtalen dykket vi ned i et spekter av temaer som spenner fra totalleveranse av regnskap, spesielt vårt samarbeid med Avant IT på det vi kaller for Legal Podium, til eiendomsoptimalisering og effektivt styrearbeid.

Vår diskusjon omfattet også dypdykk i rapportering og bruk av Power BI for å styrke beslutningsprosesser, samt de dynamiske aspektene ved lønn og HR-funksjonen. Vi snakket om det stadig skiftende regnskapsførermarkedet, og hvordan vi skiller oss fra andre aktører ved å betjene et spesielt segment av markedet.

Vi delte våre personlige reiser og hvordan vi,  har opplevd både utfordringer og triumfer sammen. Vår historie fra starten i april 2012, da vi begynte uten kunder og med begrensede ressurser, til nå, hvor vi stolt kan se tilbake på vår vekst og fremgang, illustrerer kraften av hardt arbeid og strategisk tenkning.

I tillegg berørte vi viktige temaer som Gaselle-kriterier og vanlige fallgruver i regnskapsbransjen, og ga verdifulle innsikter om skatteplanlegging og hvordan maksimere avkastning. Vår diskusjon om de forskjellige systemene innen regnskapsprogramvare og utfordringene ved internasjonale transaksjoner gir lytterne en bredere forståelse av kompleksiteten i vår bransje.

Vi ønsker å invitere deg til å lytte til denne innsiktsfulle samtalen på SMB Norge podcasten. Uansett om du er en gründer, bedriftseier eller bare interessert i aspekter av bedriftsledelse og økonomi, er det noe for alle i denne episoden.

Del dette innlegget:

Lyst til å jobbe med oss?

Hvis vi på bakgrunn av dette virker om en attraktiv sammarbeidspartner, så ta gjerne kontakt. Vi ønsker å jobbe med personer og selskap vi kan ha gode og lange samarbeid med og snakker gjerne med dere om hvordan vi kan bistå dere i å nå deres mål.

Flere innlegg

Hvordan styremøter og effektiv rapportering kan forbedre din bedrift

I 2023 hadde vi gleden av å delta på desemberkonferansen til SMB Norge. Her kastet vi blant annet lys over kritiske aspekter av bedriftsstyring og styrets rolle. Vår daglige leder Fredrik Aars Rynning delte innsikt og erfaringer om styrets rolle, daglig ledelse, og betydningen av effektiv rapportering og økonomistyring. Denne diskusjonen er spesielt viktig i en tid hvor mange små og mellomstore bedrifter står overfor unike utfordringer og muligheter.

Podcast-Intervju SMB Norge

Vi er stolte over å ha nylig deltatt i en episode av SMB Norge podcasten, en viktig stemme for små og mellomstore bedrifter i Norge.

Økonomi i styremøter

Det vi er opptatt av som regnskapsbyrå i vår rapportering, er å gi mest mulig oppdatert informasjon til CFO, Daglig leder og styret.

DN Gaselle 2023: Skatt & Regnskap AS i full fart!

Vi er stolte over å annonsere at vi igjen er blitt kåret til gasellsbedrift i år 2023. Dette er det andre året på rad at vi mottar denne anerkjennelsen, og vi ønsker å takke alle våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte for deres utrolige støtte og innsats for å få dette til.