Rapportering og analyse

Hos Skatt & Regnskap AS er vi eksperter på advokatregnskap og elsker å gjøre det enkelt for deg. Vi vet at advokatregnskap kan være komplisert, så vi tar vare på alt det tekniske. Med vårt system blir alt, fra saksbehandling til utleggshåndtering og klientmidler, håndtert på en smart og effektiv måte. Vi integrerer alt i ett system, så du sparer tid og kan fokusere på det viktige – ditt juridiske arbeid

6 enkle steg til bedre analyse og rapportering

1

Datagjennomgang

Vi starter med deres datalandskap. Hva er deres kilder, og hvordan organiseres dataene deres?

2

Identifisering av behov

Vi jobber tett med deg for å definere dine spesifikke rapporteringsbehov. Hvilken informasjon er kritisk for din virksomhetssuksess?

3

Design av tilpassede rapporter

Våre eksperter designer skreddersydde rapporter som samsvarer nøyaktig med dine behov og ønsker.

4

Implementering

Når rapportene er klare, hjelper vi deg med implementeringen for en sømløs integrasjon i din daglige drift.

5

Oppfølging

Vi gir ikke bare rapporter og takker for oss. For å sikre at dere kan utnytte rapportene effektivt bistår vi løpende med hvordan å bruke tallene effektivt til virksomhetsstyring.

6

Kontinuerlig evaluering

Rapportering er en evolusjon. Vi gir kontinuerlig støtte og evaluerer resultatene for å tilpasse løsningen din over tid.

Våre kunders varierende behov

Når det gjelder rapportering, vet vi at alle bedrifter er forskjellige. Vi jobber sammen med våre kunder for å forstå akkurat hva de trenger å vite for at virksomheten deres skal lykkes. I tillegg til tallene fra regnskapet, kan vi også legge til andre typer informasjon i i rapporteringen. Dette kan være alt fra hvor mye dere selger til saksbehandlingssystem for advokater. På denne måten kan dere lage rapporter som gir skikkelig god innsikt i alle deler av bedriften deres.

PowerBI

Power BI er som en superkraft for rapportering. I stedet for vanlige Excel-rapporter gir Power BI deg levende og interaktive visualiseringer av dataene dine. Dette betyr at du ikke bare ser tall, men du kan utforske dem, se trender og mønstre, og få en dypere forståelse av hva de betyr for virksomheten din. Det er som å gå fra svart-hvitt til farger! Med Power BI kan du også enkelt dele rapportene dine med kollegaer og samarbeidspartnere, og oppdatere dem i sanntid når dataene endres. Det gjør hele rapporteringsprosessen mye raskere, mer effektiv og mer gøy!

Våre kunder

Vi er opptatt av at kundene våres skal lykkes

Vi elsker å se våre kunder lykkes med våre rapporteringstjenester. Gjennom tilpassede rapporter har vi hjulpet bedrifter med å få verdifull innsikt og ta datadrevne beslutninger. Vi er stolte av å være en del av reisen til kundene våres.

Bente Øwre

Pretor Advokat AS

5/5

S&R var en god støttespiller da vi skulle bytte advokatsystem og regnskapssystem samtidig. Jeg har i ettertid fått god hjelp på systemspørsmål og kan alltid kontakte dem når jeg trenger en sparringspartner på system eller regnskap.

Anette Lambert Grave

Codex Advokatfirma Oslo AS

5/5

Jeg kan varmt anbefale S&R som samarbeidspartner. De har vært en god støtte for meg siden jeg tiltrådte som CFO og de har vært fleksible og effektive i å enes om gode løsninger for vårt samarbeid. Var også moro at revisjonen for år 2022 ble unnagjort på 4 dager, og ikke strakk seg over ett par måneder som ikke er uvanlig for selskaper av vår størrelse

Maria Vasilcin

Intersolia AS

5/5

Skatt & Regnskap ställer alltid upp och svarar snabbt på våra frågor gällande löner och skatter.

Book en demo for rapporteringstjenester

Vi tar gjerne å se på deres behov og hvordan vi kan bistå med rapportering.

 Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.

Kontaktskjema

Er du på utkikk etter nytt sted å jobbe eller en ny samarbeidspartner?