Del dette innlegget:

Regnskapsfører – Hvalstad

Er du en erfaren regnskapsfører på utkikk etter nye utfordringer?

Vi søker nå etter en regnskapsfører som vil være en del av vårt team og bidra til å gi våre kunder den beste opplevelsen innen regnskap. Som regnskapsfører vil du få en sentral rolle i virksomheten, og du vil jobbe tett med våre kunder og andre ansatte.

Rollen innebærer å håndtere det meste av det kundene våre trenger innen regnskap, og du vil ha mulighet for å tilpasse rollen din ut fra erfaring og styrker. Vi ser etter deg som gjerne har erfaring fra regnskapskontor eller revisjonshus. Autorisasjon som regnskapsfører ønskelig, men ikke et krav.

Vi ser etter deg som er opptatt av å gjøre en god jobb, og som vil være med å bygge en bedre regnskapsbransje. Du må være åpen for at regnskapsbransjen vil endre seg betydelig de neste årene og være villig til å lære nye systemer og arbeidsmetoder.

Vi har noen ting vi tror er viktig for å lykkes i jobben:

  • Du er veldig opptatt av kundene og vil jobbe for å gi dem den beste opplevelsen
  • Du liker å finne gode systemer for kundene våre og er interessert i programvare
  • Du trives med Excel, og legger stolthet i å gjøre en strukturert og nøyaktig jobb.
  • Du liker samarbeid og å drive opplæring og veiledning av kollegaer/teammedlemmer
  • Du er selvstendig nok til å kunne følge opp egne kunder og andre ansattes arbeid
  • Om du har erfaring med implementering av regnskapssystemer, kjenner advokatbransjen, har jobbet med PowerBI eller skjønner andre rapporteringsverktøy som kan benyttes, er dette et pluss.

 

Vi tilbyr en spennende arbeidshverdag i et kompetansehus som ønsker å være ledende innenfor regnskap. Du vil få mulighet til å utvikle deg videre og jobbe med noen av Norges mest spennende kunder.

Om du er interessert i å søke på stillingen som regnskapsfører, send oss en søknad og CV. Vi ser frem til å høre fra deg!

Søk her:
Del dette innlegget:

Flere ledige stillinger