Del dette innlegget:

Regnskapsfører – Oslo

Er du en erfaren regnskapsfører på utkikk etter nye utfordringer?

Du vil du få en spennende arbeidshverdag i et regnskapsbyrå som opplever stor vekst. Vi har vunnet Gasellepris blant annet i 2017 og 2022 og brenner for å være ledende innen regnskap. Du vil få mulighet til å utvikle deg videre med gode karrieremuligheter og støtteordninger for dette. Som regnskapsfører vil du få en sentral rolle i virksomheten, og du vil jobbe tett med våre kunder og andre ansatte.

Hva tilbyr vi deg?

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, en god OTP ordning og gode muligheter for hjemmekontor og en fleksibel arbeidstidsordning. Rollen innebærer å håndtere det meste av det kundene våre trenger innen regnskap, og du vil ha mulighet for å tilpasse rollen ut fra dine egne erfaring og styrker. Vi ser etter deg som gjerne har erfaring fra regnskapskontor eller revisjonshus. Autorisasjon som regnskapsfører ønskelig, men ikke et krav.

Vi er opptatt av å gjøre en god jobb, og vil ha deg med på laget for å bygge en bedre regnskapsbransje med kunden i fokus. Du må være åpen for at regnskapsbransjen vil endre seg betydelig de neste årene og være villig til å lære nye systemer og arbeidsmetoder.

Vi ser etter deg som: 

  • Har kundefokus
  • Er god på systemer og programvare
  • Gjør en strukturert og nøyaktig jobb.
  • Vil drive opplæring og veiledning av kollegaer/teammedlemmer
  • Prioriterer selvledelse og følger opp egne kunder og andre ansattes arbeid
  • Om du har erfaring med implementering av regnskapssystemer, kjenner advokatbransjen, har jobbet med PowerBI eller kjenner andre rapporteringsverktøy som kan benyttes, er dette et pluss.

Ved spørsmål vedrørende stillingen kan du sende mail til: oyvind@sr1.no

Om du er interessert i å søke på stillingen som regnskapsfører, send oss en søknad og CV. Vi ser frem til å høre fra deg!

Søk her 👇

Søknad

Del dette innlegget:

Flere ledige stillinger