Generelle regnskapstjenester

Vår dedikerte regnskapsavdeling er her for å gjøre livet enklere for deg og din bedrift. Vi tar på oss de daglige regnskapsoppgavene, inkludert fakturering, bilagsføring, og håndtering av leverandørfakturaer. Vårt erfarne team sørger for at regnskapet ditt er i samsvar med gjeldende lover og forskrifter, og vi gir deg løpende støtte for å sikre en jevn økonomisk drift. Med Skatt & Regnskap kan du fokusere på det du gjør best, mens vi tar oss av resten

Våre kunders varierende behov

Vi i Skatt & Regnskap AS forstår at bedrifters behov innen generelle regnskapstjenester kan variere betydelig. Som din pålitelige samarbeidspartner er vår prioritet å forstå og imøtekomme disse unike behovene. Vi legger vekt på effektivitet og tilfredsstillende opplevelser, fra oppstart til daglig leveranse i henhold til avtaler og frister. Vi tror på å skape rutiner i fellesskap, da vi anser kommunikasjon som nøkkelen til vellykket samarbeid.

Budsjettering og rapportering

Hos Skatt & Regnskap er budsjettering og rapportering viktige verktøy for å hjelpe bedrifter med å lykkes. Vi jobber sammen med deg for å lage budsjetter og rapporter som gir deg god innsikt i bedriftens økonomi. Dette hjelper deg med å ta gode beslutninger for å nå nye høyder.

Våre kunder

Vi har ført tusenvis av bilag

Vi er opptatt av å levere en effektiv og tilfredsstillende opplevelse gjennom grundig oppfølging, daglig leveranse, og å holde oss oppdatert på de stadig endrede kravene og reglene innen regnskapsbransjen.

Bente Øwre

Pretor Advokat AS

5/5

S&R var en god støttespiller da vi skulle bytte advokatsystem og regnskapssystem samtidig. Jeg har i ettertid fått god hjelp på systemspørsmål og kan alltid kontakte dem når jeg trenger en sparringspartner på system eller regnskap.

Anette Lambert Grave

Codex Advokatfirma Oslo AS

5/5

Jeg kan varmt anbefale S&R som samarbeidspartner. De har vært en god støtte for meg siden jeg tiltrådte som CFO og de har vært fleksible og effektive i å enes om gode løsninger for vårt samarbeid. Var også moro at revisjonen for år 2022 ble unnagjort på 4 dager, og ikke strakk seg over ett par måneder som ikke er uvanlig for selskaper av vår størrelse

Maria Vasilcin

Intersolia AS

5/5

Skatt & Regnskap ställer alltid upp och svarar snabbt på våra frågor gällande löner och skatter.

Vurderer du regnskapsfører eller vil du bytte?

Fyll ut kontaktskjema for å snakke med rådgiver for våre regnskapstjenester.

Kontaktskjema

Er du på utkikk etter nytt sted å jobbe eller en ny samarbeidspartner?