Skatt & Regnskap AS: Stolt støttespiller av lokalmiljøet

Del dette innlegget:
I Skatt & Regnskap AS tror vi på viktigheten av å gi tilbake til samfunnet og støtte opp under lokale initiativer. Vi er stolte av å være en aktiv støttespiller av lokalmiljøet, og en av måtene vi viser dette på er blant annet gjennom vårt engasjement og støtte til Asker svømmeklubb og Hvalstadsprinten. Disse to virksomhetene er viktige for lokalmiljøet vårt.

Støtte til Asker svømmeklubb

Asker svømmeklubb er en viktig institusjon for lokalsamfunnet vårt. Klubben gir barn og unge muligheten til å delta i svømmetrening og konkurranser, samtidig som den fremmer sunn livsstil og fellesskap. Vi i Skatt & Regnskap AS er glade for å kunne bidra som sponsor til klubben. Ved å støtte Asker svømmeklubb ønsker vi å oppmuntre til aktivitet og sunnhet blant barn og unge, samtidig som vi hjelper til med å utvikle svømmetalentene i området vårt.

Hvalstadsprinten

Design uten navn (4)
Hvalstadsprinten 2

Hvalstadsprinten er et årlig skirenn som samler deltakere fra hele nærområdet. Arrangementet er en viktig begivenhet spesielt for de blant de yngste skitalentene i området. Skatt & Regnskap AS er stolte av å være en sponsor og støttespiller av Hvalstadsprinten. Vi ser på dette som en flott anledning til å bidra til et positivt nærmiljø. Gjennom vårt engasjement ønsker vi å bidra til et vellykket arrangement og skape positive opplevelser for både utøvere og foresatte.

Vår lidenskap for lokalmiljøet

I Skatt & Regnskap AS er vi stolte av å være en støttespiller for lokalmiljøet vårt. Vår støtte til Asker svømmeklubb og Hvalstadsprinten er en refleksjon av vår forpliktelse til å gi tilbake og være en positiv kraft i nærmiljøet. Vi oppfordrer alle til å delta og støtte disse arrangementene, og vi ser frem til å fortsette å bidra til lokalmiljøet på ulike måter i fremtiden.

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om vårt engasjement og støtte til lokalmiljøet, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe og ser frem til å fortsette vårt partnerskap med Asker svømmeklubb, Hvalstad Vel og andre lokale initiativer som bidrar til fellesskapets utvikling.

Sammen kan vi skape et sterkt og blomstrende lokalsamfunn!

Er du på utkikk etter nytt sted å jobbe eller en ny samarbeidspartner?

Del dette innlegget:

Lyst til å jobbe med oss?

Hvis vi på bakgrunn av dette virker om en attraktiv sammarbeidspartner, så ta gjerne kontakt. Vi ønsker å jobbe med personer og selskap vi kan ha gode og lange samarbeid med og snakker gjerne med dere om hvordan vi kan bistå dere i å nå deres mål.

Flere innlegg

Hvordan styremøter og effektiv rapportering kan forbedre din bedrift

I 2023 hadde vi gleden av å delta på desemberkonferansen til SMB Norge. Her kastet vi blant annet lys over kritiske aspekter av bedriftsstyring og styrets rolle. Vår daglige leder Fredrik Aars Rynning delte innsikt og erfaringer om styrets rolle, daglig ledelse, og betydningen av effektiv rapportering og økonomistyring. Denne diskusjonen er spesielt viktig i en tid hvor mange små og mellomstore bedrifter står overfor unike utfordringer og muligheter.

Podcast-Intervju SMB Norge

Vi er stolte over å ha nylig deltatt i en episode av SMB Norge podcasten, en viktig stemme for små og mellomstore bedrifter i Norge.

Økonomi i styremøter

Det vi er opptatt av som regnskapsbyrå i vår rapportering, er å gi mest mulig oppdatert informasjon til CFO, Daglig leder og styret.

DN Gaselle 2023: Skatt & Regnskap AS i full fart!

Vi er stolte over å annonsere at vi igjen er blitt kåret til gasellsbedrift i år 2023. Dette er det andre året på rad at vi mottar denne anerkjennelsen, og vi ønsker å takke alle våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte for deres utrolige støtte og innsats for å få dette til.