Velkommen
SR-kull 2024!

På jakt etter en mulighet som virkelig kan sette fart på din faglige utvikling? Vi søker nå engasjerte studenter for SR-kull 2024, som er klare til å utforske, lære og vokse sammen med oss innen regnskap. Hos oss finner du ikke bare en plass å utvikle dine ferdigheter, men et miljø hvor din innsats og entusiasme virkelig blir verdsatt. Søk nå – Vi ser frem til å se hva du kan bidra med.

Hvilke muligheter finnes i Skatt & Regnskap AS?

Vi er et fullservice regnskapsbyrå. Vi ordner alt kundene våres trenger til sine Backoffice-løsninger – enten fra oss eller fra noen av våre samarbeidspartnere.

Lønn & HR

Er du interessert i å koble mennesker og tall sammen? Vår Lønn & HR-avdeling leter etter engasjerte studenter som er ivrige etter å utforske dynamikken i lønnsadministrasjon og menneskelige ressurser. Bli en del av et team hvor du kan anvende dine ferdigheter og vokse i en viktig og variert rolle.

Rapportering

Hvis du har en lidenskap for dataanalyse og er opptatt av nøyaktighet, er vår rapporteringavdeling det perfekte stedet for deg. Vi søker studenter som er entusiastiske over å dykke ned i data og utarbeide meningsfulle rapporter som styrker forretningsbeslutninger. Bli en nøkkelspiller i å transformere regnskapsdata sammen med andre tall til strategisk innsikt.

Regnskap

Er du nysgjerrig på verden av tall og regnskap? Vår Regnskapsavdeling tilbyr en unik mulighet for studenter til å utvikle sine regnskapsferdigheter i et praktisk og utfordrende miljø. Vi oppfordrer deg til å søke hvis du er klar for å ta steget inn i en verden hvor nøyaktighet møter strategisk planlegging.

Regnskap for advokater

Spesialiser din karriere innen regnskap ved å bli med i vårt team som fokuserer på regnskap for advokater. Dette er en unik nisje som krever en presis og detaljorientert forståelse av bransjen. Hvis du er interessert i både lovens verden og regnskap, tilbyr vi en spennende mulighet til å kombinere begge interesser.

Hva vi tilbyr deg som student

  • Moderne og Inspirasjonelle Arbeidslokaler: Opplev arbeidsglede i våre hyggelige og fine lokaler, designet for samarbeid, kreativitet og effektivitet.
  • Konkurransedyktige betingelser: Vi forstår viktigheten av å føle seg verdsatt. Derfor tilbyr vi konkurransedyktige betingelser som reflekterer din innsats og bidrag.
  • Personlig og Faglig Utvikling: Hos oss får du muligheten til kontinuerlig læring og utvikling gjennom ulike kurs, seminarer og hands-on erfaringer.

Men vent, det er mer...

  • Kule firmaturer og høyt faglig nivå:
    Vi tar med oss alle ansatte til Roma 10-13 oktober 2024. I tillegg til det sosiale legger vi vekt på å holde våre ansatte oppdatert på lover og regler, og vi tilbyr løpende faglig utvikling gjennom SR-skolen.
  • Høy vekst i SR: Vi har vunnet DN-Gaselle pris hele 3 ganger, senest nå i 2023 og vi har store planer om å vokse enda mer fremover. Dette byr på mange gode karrieremuligheter for våre ansatte.

Våre Ansatte

Våre verdier

Det skal være gøy å jobbe hos oss. Vi ønsker derfor bare fornøyde ansatte og fornøyde kunder. Sammen med engasjement for kunden gir dette interessante utfordringer og spennende dager.

Sett fart på karrieren din hos Skatt & Regnskap AS!

Fyll ut skjema nedenfor for å sende søknad.

Søknad