Del dette innlegget:

Teamleder regnskap – Hvalstad

Vil du være med å bygge et kompetansehus innen økonomi og regnskap?

Vi ønsker flere flinke folk med på laget, og akkurat nå ønsker vi oss en teamleder regnskap.

Rollen vil inneholde det meste av det kundene våre trenger, selvfølgelig i samarbeid med oss andre. Vi vil tilpasse rollen din ut fra erfaring, så vi har både plass til en erfaren teamleder eller noen som ønsker å ta steget opp i rollen.

Du bør nok ha noe erfaring fra regnskapskontor eller revisjonshus, og autorisasjon som regnskapsfører er en nødvendighet.

Vi ønsker deg som er opptatt av å gjøre en god jobb, og sammen skal vi sette sammen rollen din ut fra de styrkene du bringer med på laget.

Vi har noen ting vi tror er viktig for å lykkes i jobben:

  • Du er veldig opptatt av kundene. Vi lever sammen med kundene våre og derfor må du også være opptatt av hva de gjør og hvordan de har det.
  • Du er åpen for at regnskapsbransjen vil endre seg betydelig de neste årene. Vi vet at jobben vår endres og vi er sikre på at jobben i dag ikke vil være lik om fem år. Vi jobber kontinuerlig med utvikling og du må også forvente å endre arbeidsoppgaver underveis.
  • Du må like å finne gode systemer for kundene våre. Du trenger ikke være IT-ekspert, men du må like å snakke om de mulighetene du ser i programvare og komme med innspill der du kan.
  • Du må like samarbeid og å drive opplæring og veiledning av kollegaer/teammedlemmer.

 Vi skal gi god støtte underveis, men du må være selvstendig nok til å kunne følge opp egne kunder og andre ansattes arbeid.

Du trenger ikke ha erfaring med personalansvar fra tidligere. Du må derimot like å følge opp andre, drive opplæring og ha kontroll på dine områder. Det er også et pluss om du kan programmere, om du har erfaring med implementering av regnskapssystemer, om du kjenner advokatbransjen, om du har jobbet med PowerBI eller andre rapporteringsverktøy, om du skjønner hva maskinlæring kan brukes til, eller om du er en strålende selger. Men dette er ingen krav.

Søknad

Del dette innlegget:

Flere ledige stillinger

Regnskapsfører, Hvalstad

Er du klar for nye utfordringer og et nytt steg i karrieren? Vi søker en erfaren regnskapsfører til vår voksende bedrift.