Hva gjør vi i Skatt & Regnskap?

Her finner du informasjon om hvilke tjenester vi jobber med. Som fullservice regnskapsbyrå er vår filosofi er at vi hjelper til med det dere ikke ønsker å gjøre selv. Vår metode er å jobbe tett med kunden slik at vi kan fordele arbeidet oss imellom og vi kan fylle inn de rollene som dere ikke selv dekker.

Regnskap

Vi jobber med regnskap på alle nivåer. Selvfølgelig gjør vi alt som inngår i regnskapsføring og rapportering til myndigheter, men dette er bare utgangspunktet for å gi deg grunnlaget til å ta gode beslutninger. Et oppdatert regnskap er nødvendig for at vi kan være en god rådgiver.

Vi er eksperter på advokatregnskap, men jobber med alle type bransjer, fra tjenesteytende virksomheter, til butikkdrift og industri/entreprenører.

Lønn & HR

Utvidet lønn og HR tjenester

Rapportering

Rapportering og analyse herunder leveranse av PowerBI

Regnskap

Personlige tilpassede regnskapstjenester etter ditt behov

Regnskap for advokater

Spesielle tilpassede tjenester for advokater

Rådgivning

God rådgivning krever relevant kunnskap og kjennskap til kundens utfordringer. Våre ansatte har lang og variert erfaring innen økonomi/finans/HR og vi jobber gjerne sammen med dere for å finne gode løsninger.

Og hvis vi ikke løser saken selv, så har vi et stort nettverk av advokater og andre spesialister vi kan trekke inn eller sende deg videre til, slik at du alltid er i trygge hender.

Digitalisering & effektivisering

Den største utfordringen vi møter er at grunnlagsdata ikke er rett eller rett tilgjengelig. Hva dere trenger og ønsker å benytte data til etterhvert, er avhengig av bransje, størrelse og mange andre ting. Men vi hjelper deg med det grunnleggende – å sikre at du har gode systemer i bunn og at data flyter rett mellom dem.

Lønn

Lønn er et eget fagfelt. Det er ikke lengre slik at alle regnskapsførere også kan alt om lønn. De fleste av våre regnskapskunder er også lønnskunder og vi har egne ansatte med spisskompetanse på lønnsområdet som bistår hvis dette trengs. Vi har også egne kunder som bare benytter oss til lønnstjenester.

Lyst til å jobbe med oss?

Hvis vi på bakgrunn av dette virker om en attraktiv sammarbeidspartner, så ta gjerne kontakt. Vi ønsker å jobbe med personer og selskap vi kan ha gode og lange samarbeid med og snakker gjerne med dere om hvordan vi kan bistå dere i å nå deres mål.

Er du på utkikk etter nytt sted å jobbe eller en ny samarbeidspartner?